Danmarks bedste case løsninger.
Specialbyggede flightcases, stormcases, peli cases og transportkasser.

SEND OS EN BESKED

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  KONTAKT

  Hovedkontor & Produktion
  Grenåvej 26
  DK-8960 Randers SØ

  CVR: 29244235
  +45 70 230 232
  kontakt@caseit.dk

  ÅBNINGSTIDER

  Man – fre: 8 – 17
  Weekend: efter aftale

  CASE-IT ONLINE

  Om Case it

  Om Case it

  Hos Case it er vi totalleverandør af standard og specialbyggede kasser til transport.

  Case-It løsninger bruges i industrien, i underholdningsbranchen samt inden for marketing. Vi producerer standard og kundespecificerede flightcases. Vores produkter og løsningsmuligheder spænder vidt fra mindre til store løsninger.

  Case-it er et firma med knowhow, stor erfaring og solide rødder i flightcase -branchen. Vores transportkasser er håndsamlet fra start til slut. De bliver oftest produceret i birkefiner med aluminiumsprofiler og stålbeslag samt indrettet med skum. I udformningen har vi desuden lagt vægt på, at vores transportkasser skal være lette og skånsomme at håndtere uanset, om du er musiker, transportpersonel, tekniker eller salgsrepræsentant..

  Specialister inden for udvikling af emballage.

  Igennem årerne har vi leveret til en række forskellige industrier. Herunder fx medicinalindustrien, militæret, markedsføringsindustrien, fødevareindustrien, landbruget, rengøringsfirmaer samt producenter af vedvarende energi og AV teknologi. Vi har således erfaring med transport og shipping, af alt fra præsentationsudstyr til våbenkasser og kan betegnes som specialister inden for udvikling af emballage.
  Industritransport stiller store krav til emballagen. Sikkerheden skal være i top, således at der er tryghed omkring transporten. – Specialproduktion er ofte nødvendig, da der kan være tale om transport af værdifuldt og følsomt udstyr, der skal transporteres over hele verden.
  Emballage skal være holdbar over mange år. Den skal gerne holde hele det indpakkedes levetid – og gerne længere. Således at der er tale om genbrugelig emballage. Den skal være let at transportere, hvad end det kan gøres ved håndkræft eller det kræver hjælpemidler. Og så skal den være brugervenlig. Nedpakning skal være nem og hurtig og indholdet skal kunne tages hurtigt i brug. Case-it kan levere industriemballager, der lever op til alle disse krav – endda emballage i firmaets farver, hvis det ønskes.

  Fra behov til færdig case løsning - Lige meget, hvilken løsning du har brug for, er vores enkle proces den samme:

  Vi er specialister i at udvikle case løsninger.

  KUNDESPECIFICEREDE
  CASE-LØSNINGER

  Din idé kan blive til virkelighed
  fra idé til den færdige kasse

  FØLG OS
  På Instagram