Hos Case-it er vi totalleverandør af standard og specialbyggede kasser til transport.

Vores løsninger bruges i industrien, i underholdningsbranchen samt inden for marketing. Vi producerer standard og kundespecificerede flightcases. Vores produkter og løsningsmuligheder spænder vidt fra mindre til store løsninger.

Case-it er et firma med knowhow, stor erfaring og solide rødder i flightcase -branchen. Vores transportkasser er håndsamlet fra start til slut. De bliver oftest produceret i birkefiner med aluminiumsprofiler og stålbeslag samt indrettet med skum. I udformningen har vi desuden lagt vægt på, at vores transportkasser skal være lette og skånsomme at håndtere uanset, om du er musiker, transportpersonel, tekniker eller salgsrepræsentant..

Specialister inden for udvikling af emballage

Igennem årerne har vi leveret til en række forskellige industrier. Herunder fx  medicinalindustrien, militæret, markedsføringsindustrien, fødevareindustrien, landbruget, rengøringsfirmaer samt producenter af vedvarende energi og AV teknologi. Vi har således erfaring med transport og shipping, af alt fra præsentationsudstyr til våbenkasser og kan betegnes som specialister inden for udvikling af emballage.
Industritransport stiller store krav til emballagen. Sikkerheden skal være i top, således at der er tryghed omkring transporten. – Specialproduktion er ofte nødvendig, da der kan være tale om transport af værdifuldt og følsomt udstyr, der skal transporteres over hele verden.
Emballage skal være holdbar over mange år. Den skal gerne holde hele det indpakkedes levetid – og gerne længere. Således at der er tale om genbrugelig emballage. Den skal være let at transportere, hvad end det kan gøres ved håndkræft eller det kræver hjælpemidler. Og så skal den være brugervenlig. Nedpakning skal være nem og hurtig og indholdet skal kunne tages hurtigt i brug. Case-it kan levere industriemballager, der lever op til alle disse krav – endda emballage i firmaets farver, hvis det ønskes.

På vores webshop Casestore.dk har vi et bredt udvalg af vores standard flightcases og kasser, peli cases, storm cases, transportkasser samt tilbehør til transport.

GÅ TIL SHOPPEN >>

KONTAKT OS

Send og en besked, så kontakter vi dig snarest.

Sending

Copyright ©2018 Case it ApS

Flightcase Aarhus - Flightcase Aalborg - Flightcase København - Flightcase Odense - Flightcase Esbjerg - Flightcase Holstebro - Transportkasser Aarhus - Flightcase Randers - Transportkasser Randers - Flightcase Sønderborg -Transportkasser Sønderborg - Transportkasser Aalborg - Transportkasser København - Transportkasser Odense - Transportkasser Esbjerg - Transportkasser Holstebro

Log in with your credentials

Forgot your details?